Κατασκευάζουμε Όνειρα
σε Πραγματικούς Χρόνους

H EΘΝΟΚΑΤ προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, επαγγελματικών κτιρίων και πολυτελών κατοικιών.

Από το 2006 κατασκευάζουμε και ανακαινίζουμε κτίρια υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας με γνώμονα την ταχύτητα και το όφελος των πελατών μας. Με έμφαση στην κατασκευή πολυτελών ξενοδοχείων και κατοικιών, η ΕΘΝΟΚΑΤ έχει ολοκληρώσει μέχρι σήμερα ένα σημαντικό αριθμό έργων που αντικατοπτρίζουν το πάθος και την επιμονή μας για  υψηλών προδιαγραφών κατασκευές.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ:

Euphoria Retreat

Τόπος: Μυστράς
Κόστος
: 17.000.000 €
Διάρκεια: 15 μήνες

Ένας επίγειος παράδεισος με εξαιρετικές λειτουργικές λεπτομέρειες όπως η σφαιρική εσωτερική θερμαινόμενη κολυμβητική δεξαμενή, kneipp, watsu, dipping, συντριβάνι πάγου, δωμάτιο αλατοθεραπείας, hammam και σάουνα.

TUI Sensimar Meltemi Blu

Τόπος: Σαντορίνη
Κόστος: 11.200.000 €
Διάρκεια: 8 μήνες

Κατασκευή ξενοδοχειακού συγκροτήματος TUI Sensimar Meltemi Blu στη Σαντορίνη, δυναμικότητας 105 δωματίων. Περιλαμβάνει 5 κολυμβητικές δεξαμενές, η μία εσωτερική, τζακούζι σε κάθε δωμάτιο και Spa στο υπόγειο.

TUI Sensimar Insula Alba Resort & Spa

Tόπος: Χερσόνησος Κρήτη
Κόστος
: 8.300.000 €
Διάρκεια: 7 μήνες

Kατασκεύη επτά σύμμικτων κτιρίων δωματίων και ενός σύμμικτου κεντρικού κτιρίου, με προδιαγραφές 5 αστέρων. Περιλαμβάνει 138 δωμάτια, επτά κολυμβητικές δεξαμενές εκ των οποίων η μία εσωτερική θερμαινόμενη, spa, δύο bar, εστιατόριο και δύο κουζίνες.

Marriott Metropolitan

Tόπος: Αθήνα
Κόστος: 3.200.000€
Διάρκεια: 3 μήνες

Ριζική ανακαίνιση των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου METROPOLITAN σύμφωνα με τις απαιτήσεις της MARRIOTT. Σημείο κατατεθέν της ανακαίνισης η επένδυση των υπαρχόντων κυκλικών κολωνών ύψους 6m με μασίφ μάρμαρο.

Double tree by Hilton

Τόπος: Κώς
Κόστος
: 28.000.000 €
Διάρκεια: 12 μήνες

To δεύτερο ξενοδοχείο της Hilton στην Ελλάδα, αποτελείται από 250 δωμάτια, εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, spa, bar, 25 εξωτερικές κολυμβητικές δεξαμενές, 3 αυτόνομες βίλες και ποικίλους εξωτερικούς χώρους.

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ:

Γνωρίζουμε από γερά θεμέλια

Η πολύχρονη εμπειρία μας, το πάθος και η γνώση των συνεργατών μας είναι η κινητήριος δύναμη μας και τα θεμέλια κάθε επιτυχημένου project.

Δε χάνουμε χρόνο

Η οργάνωση και η ταχύτητά μας είναι απαράμιλλες. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος των πελατών μας και φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε κάθε έργο στον σωστό χρόνο στους χρόνους που ευνοούν την επιχείρησή τους.

Παίρνουμε τα πράγματα προσωπικά

Από τη διοίκηση μέχρι τους εξωτερικούς συνεργάτες, παθιαζόμαστε όλοι με τις λεπτομέρειες και ελέγχουμε σχολαστικά κάθε στάδιο της κατασκευής.Για μας κάθε έργο είναι δικό μας έργο.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΑΡΑΧΝΗ

Επένδυση εξάμετρων κολωνών με ημικυκλικές διατομές μασίφ μαρμάρου με γλυφές. Βάρος 700kg ανά τεμάχιο.

ΑΡΑΧΝΗ

Τοποθέτηση υαλοπινάκων εισόδου reception.

ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΦΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Επίστρωση επιφανειών υγρών χώρων δαπέδων και τοίχων με εκτοξευόμενο υπό θέρμανση θερμοπολυμερούς υλικού Aquabright σε σχέδιο και απόχρωση του πελάτη.

ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΦΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ

Επίστρωση επιφανειών υγρών χώρων δαπέδων και τοίχων με εκτοξευόμενο υπό θέρμανση θερμοπολυμερούς υλικού Aquabright σε σχέδιο και απόχρωση του πελάτη.

ΣΥΜΜΙΚΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Εργασίες κατασκευής σύμμικτου κτηρίου. Ο σκελετός από σίδηρο διαφόρων διατομών και οι τοίχοι πλήρωσης από ξηρά δόμηση.

ΣΥΜΜΙΚΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Εργασίες κατασκευής σύμμικτου κτηρίου. Ο σκελετός από σίδηρο διαφόρων διατομών και οι τοίχοι πλήρωσης από ξηρά δόμηση.